Чао паласки

Паласките че преливат с очите си тесни дънки и шевни у дома могат да бъдат няколко прости упражнения, фитнес преподаватели са добре дошли.

Три прости упражнения за паласки и здраво през кръста за провеждане на части. Това отнема около 20 минути се изисква физиотерапия.


Трябва да се разтвори преди щанда краката. Вдигане на едната ръка и поставете другото крило. Наклон в страни като плъзгане на тялото с вдигнати ръце. След това повторете упражнението на другата страна. Той повтори десет пъти на всяка страна е по-добре. За по добър ефект срещу паласки.

Към второто упражнение. Когато трябва да стоят на коленете си и седна в краката. Поставете ръцете си зад главата. Тогава лифт и усукване на тялото на ляво и дясно-назад започва. Трябва да се повтаря, този път от двете страни лице.
Чао паласки в кръста касети

След като през предната с усукани упражняват тази лъжа главата си положение "изключено" и паласките лактите си напред, виждам лицето си навсякъде поставят своите ръце да се появи. Премахване на нежелани раменете без навеждане на тялото. Двадесет повторения, след това от другата страна ще трябва да се промени позицията и повторете упражнението.
Упражнения за паласки

Ads

 
Copyright 2011 Фитнес. Designed by Cute Templates Blogger.
Thanks to: Link 1, Link 2, Link 3.