Упражнения за отслабване - ханш и корем

Комплексът е предназначен за неопитни хора. Натоварването се увеличава постепенно. Препоръчително е да се започне с 5-6 минути на затопляне на цялото тяло.

Първа I. п. - Тилната кост, ръцете над главата му и провеждането на портфейл; фута по време на първия ден са базирани в които даден превозвач или втори човек да ги държи. По-късно упражняване не трябва да се носилка.

Предаване на легнало положение (седящи един вид коремни преси), главата се избутва внимателно отстранява с прави ръце. Започнете увеличение с по-равномерно темпо и по-късно.
Натиснете упражняване стяга коремните мускули предимно.
Повторете 3-6 пъти.
Второ I. п. - Тилната кост. ГОРЕЩИ лифт крака и торса, така че ръцете докосване пръстите на краката. Дишането е свободно.
Повторете 4-6 пъти.
Трето I. п. - Поставени тилната кост, ръцете са до тялото с ръце поставени на пода. Краката са с тях, докато не се допира до земята, тя вдигна глава. Дишането е свободно.
Повторете 5-8 пъти.
Четвърто I.P. - Sedezh земята.
Краката са повдигнати, са леко свити в коленете и ръцете изпратени първи.
преместени от тази позиция на тялото, само глутеалната мускулатура (крак на пода), 5-8 M. Със същата движения трябва да се обърне само на седалката мускули. Дишането е свободно.
"Разходка", така че най-малко 2 минути. Това упражнение е ефективна за премахване на бедрото и заседание на мазнини.
Петия I. п. - Тилната кост.
Краката се увеличи до 90 °. Ръцете са зад главата му. В описанието на краката са три обиколки три обиколки наляво и надясно, бавно. Дишането е свободно.
Упражнението укрепва коремната мускулатура.
6-ти I. п. - Тилната кост, ръцете са отстрани на тялото.
Крака, повдигнати на 10 ° увеличения 5-15 пъти от 10 ° 80 ° и 10 ° отстраняват, а връщането не докосва земята. Дишането е свободно.
Упражнението е един от най-ефективните за стягане на бедрата и коремните мускули.
Седми I. п. - Тилната кост.
Краката са повдигнати и добре рамо до рамо изпълняват едновременно движения, като колоездене (и двата крака работят като един). Дишането е свободно. Работа най-малко 2 минути. Упражнения за бързо отслабване
Упражнението стяга коремните мускули и краката.
Осма I. п. - Тилната кост.
Краката се увеличи до 90 ° и се спускат бавно напусна терена, така че тялото образуват прав ъгъл. Същото движение се прави и надясно. Дишането е свободно.
Повторете 4-6 пъти.
Упражнението укрепва коремните мускули и форма кръста.
I. девети п. - Предните крака на масата (часа), краката са хип-надолу в таблицата. С ръце, здраво хванат тегло. Вдишвам и повдигнете краката си нагоре, добре опъната, задръжте 50-10 секунди и се върнете към изходна позиция. Повторете 4-6 пъти.
Упражнението укрепва мускулите.

Ads

 
Copyright 2011 Фитнес. Designed by Cute Templates Blogger.
Thanks to: Link 1, Link 2, Link 3.