Отслабвайте с упражнения според вашия тип фигура

Видове женски фигури в четвъртия ключ - вида на ябълка, круша и вида на областта и вида на въжето. Най-облагодетелствана тези дами, които спадат към категорията на типа на въже, само защото те не се възползват за топене на мазнини в някои части на тялото и вдигане на тежести. В сравнение с тази цифра съответства на тип в пълния смисъл на тялото ви може да бъде една тренировка, която скоро да дават положителен резултат.

Вид на Женската фигура ябълка

Характерно за дамите "ябълките" са сравнително слаби крака. Тази структура, обаче, представлява проблем за компаниите на тегло в бедрата, корема и хълбоците. Съответните специфични дейности, което позволява бързо скулптури на тези квадрат лъже. От тази изходна позиция повдигнете двата крака да ги превърнат в 90-10 градуса на колене и се поставя глезена си право в лявото коляно. В същото време сложи ръце зад главата си.

Аз дишам и нека издишания еднакво стомаха напрежение и да доведе ляв лакът към дясното коляно. За максимален ефект, повторете упражнението 20 пъти и от двете страни, което води до трета серия. Бори коремните мускули, което ще бъде последната имаше общо 120 - много добър номер, ако сте спортен вид.

Вид на круши женска фигура

крушовиден жена фигура се характеризира с плоски стомаха, но теглото лесно да се натрупват в бедрата, хълбоците и горната част на бедрата. Много подходящи упражнения да лежи на дясната страна на тялото си, опъвам си краката по принцип. Започнете с десния крак бавно вдигнете левия крак, докато издишване. Долната част на гърба и краката малко суче. Това упражнение се нарича страна се справя. Повторете 20 пъти с единия крак в Серия 3 като цяло.

Жена цифри

Тази цифра е по-благоприятни. Уважаеми дами, които искат да имат наддаване на тегло и корема и задните части и бедрата. Това трябва да бъде за всички мускули по едно и също време. Вертикално, сложи ръце под главата си, колена, и трябва да се насочи към добро. Свийте левия си крак в коляното и паралелно наклон ляво лакът на коляното си. Повторете това упражнение 20 пъти, след което стартирайте го и десния крак.
Загуба на дейности в съответствие с вашия тип характер

Вид на Женския въже фигура

Отличителен костите тънки и добре развита мускулатура. Упражнения са необходими, за да ponatrupvane мускули и форма. За да се получи този резултат трябва да се използват малки тежести. Във вертикално раменете фута ширина разпространява. Обърнете тегло, по-добре за укрепване на стомаха и да започне да вдигнат ръка ipraveni страна. Повторете 40 пъти.

Ads

 
Copyright 2011 Фитнес. Designed by Cute Templates Blogger.
Thanks to: Link 1, Link 2, Link 3.