Отслабване с банани

Диетата се базира на богата на витамини и минерали, банани голямата му диуретични свойства, както и леко слабително действие. Основната цел на банан диета е прочистването на организма от токсини.


Поради по-горе противопоказания имат право да се консултирате с диетолог, ако решите да опитате тази диета. Можете да направите само на пистата днес.
Ако направите само едно кацане дни - три банана и три чаши мляко вече не е приемливо.
Ако сте приели диета седмица (7 дни), датата, на която имат право на шест банани и 1.5 литра на обезмаслено мляко.

В менюто можете да включите лимони и чесън, за да усили ефекта на диетата. Допустимо е малко пилешко месо, задушени и шест бели яйца в продължение на седмици.
Не е задължително да се яде само банани и да пие мляко, има възможности да подготви банани мляко пудинг, коктейл банани, мляко и лимонов сок и др.

В резултат на тялото банан диета трябва да загуби около 4,5 кг, но това зависи от прочистване на излишната шлака. Реал загуби от 3 до 3,5 кг тегло. Но за почистване на организма от шлаката, подобряване на цялостната дейност, нещо, което много хора с наднормено тегло просто подценяват. Важно е и как да се хранят, когато не поддържа правилно хранене, както и при всяка диета, е възможно да си възвърне теглото.

Диета с банани

Ads

 
Copyright 2011 Фитнес. Designed by Cute Templates Blogger.
Thanks to: Link 1, Link 2, Link 3.