Китайски чай за отслабване

Вие не можете да знаете, че има два вида чай за отслабване: билкови чайове за отслабване, съдържащи лаксативи или диуретици, като например Сена и билкови чайове за отслабване, съдържащи билки, които потискат апетита, като ma Хуан (също познат като Ephedra) и Hoodia.

Китайски чай за отслабване са изработени от първоначално отглеждани китайски билки. Всъщност, повечето от които арена € ™ дори не произведени в Китай, но произведени от фирми от целия свят, които все още използват първоначално отглеждани китайски билки. Поради това, Вие Кана € ™ тона наистина знаем дали билков чай за отслабване да съдържа оригинални китайски билки.

Какво трябва да знаете е, че винаги има лоши имитации на китайски чай за отслабване, което може да причини много неприятности (като неизвестни нежелани реакции). Аз didnâ € ™ не значи да те плаша, но ти трябва наистина да бъдат внимателни при закупуване на всички видове китайски чай за отслабване.

Ето няколко доказа, че е автентичен китайски чай за отслабване, които наистина да ви помогне да губят тегло чрез увеличаване на вашия метаболизъм, което ускорява мазнини горят калории и разходи.

    * Супер отслабване чай
    * Отслабване Специални чай
    * Дитер отслабване чай
    * Пу-erh отслабване чай

Супер отслабване чай

Супер отслабване чай е един от най-мощните китайски чай за отслабване, в зависимост от производителите. Той съчетава традиционните китайски билки плюс плодове, които тя даде своето голямо силен вкус.

Предимства на Супер отслабване чай - насърчава почистване, детоксикация и здрави храносмилането.

Състав - женско биле корен - основната съставка на този китайски чай за отслабване, че помощите, детоксикация (наричани още "А € œGreat Detoxifierâ €??).
Портокалова кора екстракт помага популяризиране на здравословния храносмилането.

Отслабване Специални чай

Специално за отслабване чай е с високо качество китайски чай за отслабване, която също е комбинация от традиционни китайски билки. Той е глобата вкус и екстремно свежест и вкус просто чудесно.

Състав - Malva verticellata и разрешение лист. Itä € ™ е всички физически, не съдържа кофеин или добавки.

Как да използвате - включва изобилие от пресни зеленчуци, плодове и вода по време на диета за отслабване с специален чай. Itä € ™ е препоръчва да се пие по една чаша чай преди лягане или след последното ви хранене за деня. За свой първи Използването на този чай, да я направи слаба, като го пивоварната накратко (варя 1 чаена торбичка в 2 чаши вода за 2 минути). Отслабване специални чай не се препоръчва за деца, болни хора, бременни жени и кърмачки.

Незабавно ефект - дължи на уникалната сила прочистване, че тези китайски билки имат, могат да се появят допълнителни движения на червата за първите няколко дни след като чай.

Дитер отслабване чай

Дитер отслабване чай е много популярна напитка, съдържаща голямо смес от билки, използвани от китайците за диета в техните програми за отслабване.

Предимства на Дитер отслабване чай - чай е традиционно се използват за почистване и да се помогне на тялото изгаря мазнините по-бързо.

Пу-erh отслабване чай

Пу-erh отслабване чай е известен с многобройните си лечебни свойства и много ползи за здравето. Този билков чай за отслабване също има силни червеникаво кафяв цвят и с уникална и много земен отличителен вкус. Itä € ™ е любопитно да знаете, че Пу-erh билков чай е придобито вкус, тъй като някои Пу-erh отслабване чайове вкус точно като замърсяване.

чай за отслабване

Ads

 
Copyright 2011 Фитнес. Designed by Cute Templates Blogger.
Thanks to: Link 1, Link 2, Link 3.