Дупе тренировки

Не забравяйте, че винаги можете да подобрите своята визия и да направи повече, винаги може да е уловил очите на момче професия а защо не и други жени, завист теб! Ако искате да забравяме, че секси задника, че винаги сте мечтали, а след това на анонимни интернет форуми, забравете за диета с чай и глад! Вие се нуждаете от увереност, че тя гарантира качеството на фитнес програма, и качеството на пресните храни и най-добрите някога suplimenti!
Тук ние ще имаме едни и същи основни трикове, за забележителни резултати във всички от моите клиенти, фитнес гарата, за да даде под мен в моя фитнес. Това е програма, която съм в течение на 40 месеца тези хора в професионални дейности, едно - хармонично и красиво тяло има за цел правилно!

Фитнес Упражнения

Винаги загряване и стречинг. Това дава гъвкавост и предлага елегантен външен вид и усещане на вашите мускули. Препоръчайте обучение на бедрото да се премести в по-рано през седмицата, повечето от вас да се инвестира, след като имаше два почивни дни.

След като се съсредоточи по-добре затоплена. Не забравяйте, мускулни-мозъчната връзка! Мозъкът изпраща сигнали към мускулната контракция, че никой друг! Така брилянтен огледала и напомпани ги забравя! Пълна концентрация.

Първа нападна лента зад врата: идеална за упражняване на големия седалищен мускул. Техниката на изпълнение е както следва. Застанете в крачка дължина по-голям от ширината на раменете. С поглед напред, вдигна глава нормално. Да крачка напред с единия крак. Другите остават в сила, без да се движат или дори замяна. Straddle само, че пръстите на краката не предвиждат капачката на коляното (виж диаграмата по-горе вляво). В другия крак автоматично се блокира като сондата на земята и да я оставите на два пръста от земята, без да го докосвате! След това отиваш с пружиниращ крака в борбата с позиция и атака с другия крак по същия начин. Това се нарича ротация. Освен това, първо с единия крак направи серия, а след това останалите. По подробна упражняване направи три групи от 15 повторения. Запомнете: Когато издишвате въздуха "Атака" преди това. Поема за връщане на въздуха, забелязвам, че 19 от 20 души погрешно да се каже в това движение. Бъдете внимателни, вие знаете как.

Второ Крак натиснете пейка с ъгъл от 25 градуса, идеален за офис и стягане в вътрешната страна на бедрото. Качвай се на банка, за да изолира внимателно кръста, гърба изправен! Търсене на стредъл бедрото: пет са на ширината на раменете и краката са от 10 бис два часовника на база. Ние предлагаме rastezhenie и със седалище в Sartorius. Постепенно се отслаби товар на разстояние, поемете дълбоко дъх и четата тежестта raztezhenieto силно издишване. Разширяване няма - така че ОСП е да се даде прекомерна тежест и незаслужено фаза празник zavashvashtata на движението! Внимателно запази тази позиция в polusvito бедрата и долната на тежестта назад. Повторете това 15 пъти в четири реда.

Трето Pine балет: Хващате умерено тежки гири и от двете страни и след това се оставя пред svobovno тялото. Вашите ръце са в предната част на тялото. Костюмите са на разстояние по-голямо от раменете, пръстите в повечето страни като балет поза. Внимателно понижаване на цялото тяло, докато задната част е успоредна на земята. Това е седалището на стрес са вътрешността на бедрата. С взривни издишване повдигнете тялото с енергия идва от съкращение на седалищния мускул, а не тласък на цялото тяло. Пак обърна не заключване на ставата. Освен безсмислено, но опасно! 3 групи от 20 повторения са достатъчни, с оглед на по-горе серии и повторения към днешна дата.

Упражнения за дупето

Ads

 
Copyright 2011 Фитнес. Designed by Cute Templates Blogger.
Thanks to: Link 1, Link 2, Link 3.