Отслабване с хапчета

Хапчета за отслабване са таблетки, които вземаме, когато искаме да отслабнете. За тях, трябва да знаете следното:

    * Те работят само в съчетание с диета и / или упражняване
    * Има различни видове, които действат по различен начин, но те имат една цел - да ви накарат да отслабнете.
    * Тялото ви е свикнал да се хапчета за отслабване след 4-5 седмици и да престане да работи.

    * Диета хапчета, които се рекламират по телевизията, че ви предостави в съда 60 или дори 90 хапчета, но не ви кажа, че трябва да вземете втора таблетка 3 пъти на ден, което е 6 хапчета на ден. Това е пакет от 60 или 90 хапчета, ще отида в продължение на 10 или 15 дни и трябва да ги вземе най-малко 3 седмици, за да влезе в сила.
    * Най-добрата диета хапче, което естествено увеличава ефекта от диетата и физическите упражнения и те кара да се по-слаби.

Ако вашата диета и упражнения, огънят може да ви помогне да отслабнете повече и по-бързо.

Защо няма смисъл да се вземат хапчета за отслабване и продължи да яде много?
Тъй като ефектите от съставките може да се оценява като незначителен - просто не се яде и наддаване на тегло.
Въпреки това, ако загубите тегло чрез диета и упражнения, в сила от хапчета за отслабване ви помогнат да отслабнете малко.
Има реклами на продукти за отслабване, които казват, че ще отслабнете без упражнения и диета, просто пият всеки ден таблетка. Те вероятно не се лъжа, защото губят тегло, докато пиете таблетки. Действието на тези хапчета, като правило, или слабително или блокира усвояването на мазнини или въглехидрати. Ако имате диария всеки ден, не може да поеме храна, тъй като голяма част от нея бързо и го хвърли и без храна.
Т.е. ядете, но не поемат нищо от храната, защото много бързо през тялото и го изхвърлете. Не е нормално след спиране на хапчето ще наддават на тегло, дори повече от преди, защото тялото ви ще prezapasi и се натрупват мазнини.
В блокира усвояването на мазнини, в тях се изхвърлят в изпражненията и обикновено води до леко намалява. Този метод е описан като нездравословен, защото тялото ви има нужда от малко доза мазнини всеки ден на работа.

Как да се хапчета за отслабване?

    * Дава ви повече енергия, можете да използвате, за да направя повече физически упражнения и да изгори натрупаните мазнини.
    * Ограничаване на апетита, така че не се чувстват гладни и ядат по-малко.
    * Укрепване на естествени механизми за изгаряне на мазнини.
    * Повишаване на телесната температура (невидимо за вас, но достатъчно, за да изгори съхраняват мазнините в тялото).

Как да използвате хапчета за отслабване, така че да се получи максимална полза от тях?
Намаляване на храни и започнете да правите упражнения.
В началото тя ще се отрази много добре и бързо да отслабнете. Постепенно организмът ви ще се адаптира към новия начин на живот и ще се адаптират към ситуацията, в която получава по-малко храна, но трябва да отделя повече енергия. След това започнете да отслабнете бавно. Имам чувството, че той е дошъл този момент (обикновено след първата или втората седмица на диетата), за да започнете да приемате хапчета за отслабване.
След около 3-4 седмици тялото ви отново ще се адаптират към новата ситуация и отново изненада си на промени. Можете да добавите упражнения и 15 минути кардио / аеробни упражнения - като колоездене, бягане на бягаща пътека или просто да правите упражненията, които правите, е много динамично, така че често да диша и пот.
Потенето е признак, че изгаря мазнините, така че всичко, което изпотяване е добро за вас

Ads

 
Copyright 2011 Фитнес. Designed by Cute Templates Blogger.
Thanks to: Link 1, Link 2, Link 3.