Бягане и Плуване

Безспорно мнението на всички специалисти за плуването, е че то е един от най-добрите занимания за отслабване. С плуването релаксирате докато отслабвате, развивате, стягате и оформяте прекрасно всички мускули по вашето тяло, при това без абсолютно никакви контузии - често срещана пречка при спортуването. Плувайки с нормално бързо темпо вие горите по над 600 калории за един час.

За жените желаещи да отслабнат добра възможност е точно това занимание. На курс по аеробика може да се запишете във всеки град. Там под направлението на опитен инструктор ще изпълнявате различни, за повечето хора дори и налудничави упражнения но много ефикасни за достигането на вашата цел. На курс по аеробика не е задължително да има само жени... но в повечето случаи те са заинтересовани, за разлика от мажете, които наблягат на силови и груби тренировки

За всички маже които са прекалили с бирата е доста наложително да се вземат в ръце и да наблягат доста упорито над фитнес уредите. Мечтата на всяка жена е мускулест мъж, отделете 3 часа седмично ( 3 пъти, наи подходящо през ден) и сбъднете както вашата така и мечтата на вашата половинка.

Една жена също не трябва да отбягва фитнеса с мисълта, че отивайки там тя ще добие грозната МУСКУЛЕСТА фигура на някои момичета решили да си направят гавра с тялото си. Достигането на мускулната маса, която притежава мис "Някое списание за bodybuilding" се прави с нищо друго освен тренировки, тренировки и пак тренировки... за почивка доста стимуланти от които може да не изкарат над 40-50 годишна възраст. Тялото което ще добиете, посещавайки редовно фитнеса ще е като на мис " някое fashion списание" което е доста привлекателно.

Ads

 
Copyright 2011 Фитнес. Designed by Cute Templates Blogger.
Thanks to: Link 1, Link 2, Link 3.